Namo interjeras – intriguojančių baldų ir dekoro šviesoje

Vaikštinėjant iš kambario į kambarį, namo interjeras tiesiog kalbina vintage stiliaus kalba, išsireikšdamas vis naujomis ir kitomis dizaino detalėmis. Kiekvienas baldas, šviestuvas, židinys – baro kėdžių formos ir sėdimų dalių ornamentuoti paviršiai, šaldytuvo apdaila virtuvėje, pagalvėlės ant baltai dažytos, metalinės sofos hole, komodos durelės, kaip nespalvoto televizoriaus ekrane sustingusi akimirka svetainės kambaryje – skirtingais motyvais bei įvairiomis užuominomis įsilieja į prisiminimus sukeliantį ir apmąstymus skatinantį pokalbį.

Namo interjeras suprojektuotas Charles de Lisle dizaino dirbtuvių, įsikūrusių San Franciske, JAV, jėgomis. Jau 25 metus dizaino dirbtuvių vadovas praktikuojasi ir kaupia patirtį keramikos, metalo dirbinių, nestandartinių baldų ir produktų dizaino, interjero dizaino bei dekoravimo srityse. Dizainerio Charles de Lisle žodžiais: ” – Svajojant apie puikius ir įdomius būdus, suteikti gyvybę materialiam pasauliui aplinkui mus”. 

Kviečiame pasigėrėti  modern ir vintage stilių detalėmis žybsinčia bei alsuojančia William Wurster ranča Portola slėnyje, Kalifornijoje. Namas tiesiog šurmuliuoja savo charakteriu, išreikštu intriguojančiais baldais, paprastais bei  žaviais dizaino ir dekoro elementais.

komoda-nespalvotoje-nuotraukoje
staliukai-medžio-tąšai
šviestuvas-baltos-sienos-fone
medinis-šviestuvas-medinių-lentelių-fone
spalvų, faktūrų, šviesos žaismas kambaryje
spalvota vonios spintelė su kriaukle
Vonios interjeras – plaukiojanti spintelė su praustuvu, skirtingomis spalvomis dekoruotos spintelės durelės. Panašu, kad spintelėje su veidrodžiu virš maišytuvo, atsispindi baltos spalvos mūrinė siena, esanti žiūrovui už nugaros. Gyvybės gurkšnis kambaryje – geltonos gėlės rudoje, stačiakampėje vazoje.
ugnies židinyje ir baltos sienos apdailos kontrastas
sena spintelė baltų sienų fone
židinio ugnies nugalėta balta sienos spalva
poilsio kampelis prie lango

foto: desiretoinspire

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *