Skandindinaviškai puikaus dizaino detalės bute, Getenborge

Galbūt prisimenate buto interjerą, kuriame pagrindinis dekoro elementas buvo lengvas grafinis piešinys ant sienos. Šiandien dar vienas švediškas interjeras. Šiame straipsnelyje norėtume pristatyti patrauklų 53 m2, 2 kambarių butą, esantį Getenburge.

Pagrindinė buto interjero idėja –  raudonų plytų siena buto svetainėje, kurios fragmentas atsikartoja darbo kambario erdvėje. Plytų spalvos egzistenciją buto erdvėse pratęsia grindų plytelės virtuvėje ir valgomąjame. Kiti gana ryškūs buto erdvės gyventojai, tai žydros ir bordo spalvos detalės ir elementai. Svetainėje išryškėja bordo spalvos foteliai, kilimas, raudona, šilkinė pagalvėlė ant sofos. Žydra ir mėlyna spalvos lengvai prakeliauja ir kituose kambariuose esančiais dekoro elementais. Tai buto koridoriuje išklijuoti tapetai su sidabriniais raštais žydros spalvos fone, mėlyna kėdė miegamąjame, bei šaldytuvas virtuvėje, jau beveik tampantis violetiniu.

Puikus sprendimas mažo buto išplanavime yra darbo kambario erdvės sukūrimas. Darbo erdvė atkovoja sau gabalėlį erdvės buto hole. Nepaisant dviejų kambarių buto plano, funkcionaliai butas kaip ir įgyja dar vieną kambarį, tiksliau erdvę.

Puikus apšvietimo ir vizualaus erdvės praplėtimo bute sprendimas yra anga sienoje tarp koridoriaus ir virtuvės. Koridorius vizualiai tampa nebe toks ilgas ir yra apšviestas natūralios šviesos.

Pasigėrėkite paprastais, bet originaliais spalviniais, išplanavimo, apšvietimo sprendimais buto erdvėse. Parašykite, galbūt Jūs atradote kitas detales, kitas idėjas ir motyvus, kurie patraukė Jūsų dėmesį.raudonų plytų siena buto interjere

raudono gobeleno fotelis svetainės interjere

raudonas fotelis, kilimas svetainės interjere

dėžės-staliukas televizoriui, paveikslas svetainėje

mėlyna kėdė, raudonas fotelis baltos sienos buto interjere

lengvai melsa antklodė ant lovos miegamąjame

Darbo erdvė su odine kėde

Raudonų plytų kolona buto interjere

koridorius ir valgomasis, atskirtas sienos

Atvira anga pertvaroje tarp valgomojo ir koridoriaus

mėlynas šaldytuvas virtuvėje

turkio spalvos rankšluosčiai vonios kambaryje

vaizdas iš balkono žiemą

buto planas

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *