APUKA – sienų tapyba ir dekoravimas

logo ApukaKiekvienas dažnai pasvajojame turėti originalią interjero erdvę (namuose, darbe, studijoje, viešose erdvėse), tačiau dažnai pritrūksta fantazijos ir sprendimo būdų. Vienas iš originaliausių ir neprarandančių vertės interjero dekoravimo būdų – sienų tapybos technika. Kaip sukurti individualius interjero akcentus kiekvienam individualiai patars ir įgyvendins Apuka.

Apuka (apu ir uka) – dvi profesionalios dizainerės, kurias panašios idėjos ir talentas apjungė į vieną komandą. Bendras požiūris į rankų darbo autentiškumą leidžia paversti interjerą išskirtiniu ir neatkartojamu, juk būsto interjeras atspindi mūsų gyvenimo būdą, charakterį, skonį. Visapusiškas įvairių stilių (nuo minimalizmo iki klasikos ir moderno) pritaikymas, ornamentika, abstrakcija, iliustracijos.

Paėmusios teptukus į rankas, Apuka padės sukurti Jūsų interjere jaukią atmosferą, prisiderins prie kiekvieno Jūsų poreikių.

Užsakymai  interjero dekoravimui ir sienų tapybai Lietuvoje ir už jos ribų priimami  www.coroflot.com/apuwww.coroflot.com/apuka.Apuka sienos dekoras 04

Apuka sienos dekoras 01

Apuka sienos tapyba 03

Apuka sienu tapyba 02

Malonaus bendradarbiavimo!

3 komentarai apie “APUKA – sienų tapyba ir dekoravimas”

  1. Sveiki, domina konkretaus piesinio, vienos spalvos, be seseliavimu kaina? dydis 2m x 1m

  2. Namų dizainas

    Laba, greičiausiai tapetai ir piešinys viename kambaryje gali netikti, ypač kai Jūsų kambarys nėra didelis.

  3. Laba. Aš Jums skambinau.
    Jeigu aš prašysiu ką nors nupiešti, tikriausia tapetai netiks. Butas-kambarys 3×4. Ką Jūs patarsit piešti ir sienas lygias ar tapetai?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *