Interjero elementų ir aksesuarų žaismas namo interjere

Nėra požymių, kad namo interjeras, Ispanijoje turėtų kokių tai problemų architektūrinių sprendimų srityje. Tūrių ir erdvių valdymas bei daugiau nei sėkmingas vidaus erdvių elementų ir aksesuarų panaudojimas namo interjere, tai tik keletas architektūros firmos „Abaton” raktų į sėkmę.

Baltai dažytos tinkuoto namo sienos lengvai susidraugauja su kraštovaizdžio elementais: pušimis ir Japonijos klevais. Baltos spalvos motyvą eksterjere tęsia baltos kėdės, stalas, lauko aikštelės keramika.

Žemiau esančioje nuotraukoje matome laiptinę. Juodo plieno turėklai, raudonos kiniškos spintos, šviestuvas – trikojis su gaubtu iš veltinio, Tom Dixon dizainas, fotelis Dikkie, Moooi dizainas, kilimas yra pagrindiniai dizaino elementai baltų sienų ir pilkšvai rusvos spalvos laiptų pakopų fone.baltas namo fasadas

namo laiptinė, raudonos spintos

Erdvus svetainės kambarys yra padalintas į dvi erdves, esančias skirtinguose lygiuose. Ant pakylos stovi Ming dinastijos laikais Kinijoje iš guobos medžio pagamintas staliukas.

svetainės kambario erdvės interjeras

Didelis langas vizualiai pratęsia svetainės kambario erdvę į sodą. Plati palangė tampa puikia vieta poilsiui.

svetainės kambario erdvės interjeras1

Baltos sienos pratęsia fono baltumą paveiksle. Linijos paveiksle yra lyg ir linijos, pieštos ant baltos sienos. Paveikslas tampa turbūt pagrindiniu dekoro elementu namo erdvėse.

svetainės kambario erdvės interjeras2

Virtuvės ir valgomojo erdvės vizualiai neužsidaro tarp keturių sienų, prasitęsdamos ar netgi įsileisdamos eksterjerą į vidų.

virtuvės, valgomojo erdvės interjeras

virtuvės, valgomojo erdvės interjeras1

Miegamąjame kambaryje už stiklinės pertvaros yra vonios kambarys. Ant sienos du paveikslai – Marta Aguirre darbai.

miegamojo interjeras, raudonas kilimas, baltos sienos

Vonios kambaryje stiklinės, slankiojančios sistemos sienutė atskiria dušo erdvę.

vonios interjeras, stiklo siena

balta kriauklė vonios kambaryje

Nuevo-estilo