Mėlyni vandens purslai ant baltų namo verandos sienų

Vasara baigėsi, bent jau Lietuvoje ir Anglijoje. Nors Anglijoje jos ir nebūna.. kaip ir žiemos.. „kind of” pavasaris ar ruduo.. lauki, lauki kada vasara ateis, taip ir nesulauki tikros šilumos.. Žiemą turėtų lyg ir sniegas iškristi, lietuviškais stereotipais mąstant, .. iškrinta.., bet retokai:).

Bet kitur lyg ir yra – ir saulė, ir vasara. Baltos namo verandos sienos, nutviekstos vaiskios saulės spindulių, kai kada galbūt paprausiamos lietaus ir pradžiovinamos vėjo. Natūralus aplinkos grožis ir dizainerio Pequenina Rodrigues meilė iš atliekų perdirbtiems baldams pagimdė šio vėsiai šilto projektėlio detales, lengvai besimaudančias saulės spinduliuose.

Namo veranda ar pavėsinė, kaip tai galėtume pavadinti.. Kažkur tai pietuose.. Karštis dvelkia iš nuotraukų. Gelbėja tik vėjo nugairintų kolonų, grindų, sienų baltumas, atspindintis saulės spindulius, kuriuos sugeria jūros vandens ar dangaus mėlis dekoratyvinio lango rėmuose, lentynėlėse ant sienos, taurėse ant padėklo. Karštai, vėsiai, gaivu. Eksterjere pabrėžiamas natūralių apdailos medžiagų panaudojimas.pavėsinė valgomojo erdvėpavėsinė valgomojo erdvė 1

pavėsine eksterjeras
pavėsinė lauko baseinassvetainės kambaryspavesinė, pakyla iš lentelių
namelis fasado fragmentasžvejų trobelėstradicinė žvejų trobelė

Indecora

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *