45 m2 buto rekonstrukcija, terasa virsta kambariu

Bute Madrido mieste buvo svetainė, miegamasis ir vonia. Virtuvės praktiškai nebuvo.. bet buvo 20 m2 terasa, kuri buvo beveik nenaudojama.

Pirmas dalykas, ką pasiūlė studija B76, kuri yra rekonstrukcijos originatorė, buvo išgriauti senas sienas ir sukurti vieną didesnę erdvę. Tai atlikus, toje pačioje erdvėje jau įsiteko svetainė, miegamasis, virtuvė ir biuras. Šio buto renovacija buvo įgyvendinta, sėkmingai išplečiant gyvenamą erdvę į terasą, kuri tapo papildomu kambariu. Terasa tapo multifunkcine patalpa: terasa, valgomasis ir svečių kambarys.

Virtuvė ir biuras buvo izoliuoti stiklo pertvaromis, kurios praleidžia šviesą, sklindančią iš terasos. Vyšnios medienos panelių spalviniai tonai yra harmonijoje su sienų, užuolaidų ir baldų detalių baltuma. Buto grindys taip pat tapo vyšninėmis, vonioje – plytelės, terasoje lyg ir matosi kilimas.

Kitas renovacijos pliusas –  sukurta nemažai papildomos erdvės sandėliavimui. Virš baltos sofos atsirado antresolės, tinkamos knygoms ir kitoms smulkmenoms susidėti. Už matinio stiklo pertvaros drabužių spinta – kambarys.butas, bendra erdvė, stiklinė pervara  stiklinė pervara tarp svetainės ir virtuvės

Puiki namų biuro erdvė – stiklinėmis pertvaromis izoliuota nuo kitų patalpų, bet vizualiai yra visumoje.virtuvė, namų biuras, stiklo pertvaros, mediniai paneliai

bendra erdvė, darbo kambarys, terasa, lova
miegamojo lova, krėslai terasoje rūbų spinta, perspektyvoje miegamasis
miegamasis, lova už užuolaidų, televizoriusdurys į tualetąbuto planas

Casadiez

1 komentaras apie “45 m2 buto rekonstrukcija, terasa virsta kambariu”

  1. Idėja su antresolėmis labai gera. O ir tos stiklo pertvaros tarp kambarių geros, perskaičiusi maniau, kad gali priminti biurą, bet ne, jauku!

Komentarai yra išjungti.