Originali sienos dekoravimo idėja laiptinės interjere

Laiptų paskirtis namuose yra patekti iš vieno lygio ar aukšto į kitą. Žmonės paprastai nesirenka ant laiptų bendrauti ar linksmintis. Bet paprastai vistiek ieškoma būdų sukelti susidomėjimą laiptinės interjeru: kabinant paveikslus ant laiptinės sienų, dekoruojant sienas tapetais ar faktūriniais dažais, panaudojant dekoratyvinį apšvietimą jaukesnei atmosferai sukurti, jau nekalbant apie pačių laiptų pakopų ir turėklų dizainą.

Architektai iš Assemblage+ suprojektavo plastiškų formų dekoratyvinę sieną iš gipso laiptinėje. Unikali laiptų sienos dekoravimo idėja. Fiziškai kieta medžiaga simbolizuoja krintančią draperiją. Tai viena iš interjero dizaino technikų, kurią galėtume palyginti su Salvador Dali idėja paveiksle  ”Atminties atkaklumas” (”Ištirpę laikrodžiai”). Neįtikėtina tampa įtikėtina. Taip pat sukuriamas kontrastas tarp baltos sienos švarumo, švelnumo, galbūt net moteriškumo ir tarp medinių laiptų tiesių linijų dizaino, gruboko medinių pakopų medienos paviršiaus. Akivaizdūs In ir Jan pradai pagal Feng Šui. Į laiptinės interjerą galima pažvelgti pro minimalizmo, siurealistiško nerealumo ir erdvės organiškumo prizmes.

organiškas sienos dekoras laiptinės interjere

organinis sienos dekoras laiptinės interjeras 1

organinis sienos dekoras laiptinės interjeras 2

organinis sienos dekoras laiptinės interjeras 3

trendir

1 komentaras apie “Originali sienos dekoravimo idėja laiptinės interjere”

  1. Apie minimalizmą kalbėjau daugiau žvelgiant į interjerą, aišku tie futuristiniai skliautai įveda šiek tiek žaismės, bet visgi bendras interjeras labai baltos estetikos. Žmonės įneš savo spalvų? Į kiekvieną erdvę žmonės įneša spalvų, bet kubo formos ofisai kaip liko ofisais taip liko. Nėra nekomercinės architektūros? norėtųsi, kad atsirastų 🙂 bent jau per ted.com konferencijas kartais užsimenama apie idėją kitą, tačiau kol kas tai panašu dar filosofiniame lygmenyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *