Šiltas ir jaukus buto palėpėje interjeras Bostone

ONY Architecture atliko buto palėpėje interjero projektą viename iš Bostono (JAV) miesto rajonų.

Štai kaip patys dizaineriai aprašo savo projektą: ” – Poreikiai projektui buvo virtuvės renovacija, svečių miegamojo/biuro kambario erdvės sukūrimas, daugiafunkcinė lentyna – siena ir bendri palėpės buto erdvės patobulinimai. Minimalistiškai baltos betoninės lubos ir plytų sienos, apšviestos natūralia dienos šviesa pro „dosniai” didelius langus, sukuria kontrastą šiltoms ir turtingoms atspalviais medinėms grindims ir mediniams baldams. Tamsaus amerikietiško kaštono grindys dera su atvira medinių lentynų konstrukcija. Ta pati šilta mediena panaudojama stalviršiui virtuvėje ir suformuoja konstrukciją peršviečiamam paneliui pritvirtinti, atskiriančiam svečių miegamąjį/biuro kambarį nuo bendros erdvės. Dalis kaštono medžio lentynų yra kaip ir įvyniotos į daugiasluoksnės beržo faneruotės dureles. Atvira dalis tampa puikia vieta knygoms ir nedideliems suvenyrams išdėlioti”.

Koks žodis geriausiai išreikštų šios palėpės ar lofto interjero nuotaiką? Jaukus, šiltas interjeras.

Buto erdvės sužavi savo atskirų formų tarpusavio proporcijomis: žydra siena – blokas, geltonos įėjimo durys, įėjimo į svečių miegamąjį/biurą gelsva durų stakta ir lubų, sienų plokštumos.

Taip pat puikus spalvinis sprendimas. Mirguliujanti kaštoninė grindų spalva, kurios paviršiuje plūduriuoja, melsvas tūris, geltonos durys, šviesaus medžio stakta ir lentynų durelės, ištirpstančios baltose sienose ir lubose. Beliko paminėti raudoną kilimą ir dar daug gražių interjero detalių, kurias palieku Jums patiems pastudijuoti.

Žydra siena buto interjeras  žydra siena svetainės interjereĮėjimo durys į butą

buto interjeras balta kolonabuto interjeras šiltos spalvos
buto interjeras sekcija lentyna
buto interjeras, spintelė, siena, durų staktapaveikslas sekcijoje-lentynoje buto interjerebuto interjeras, lentyna, gėlės prie lango
rašomasis stalas buto interjerebuto interjeras virtuvės erdvė

ONY

2 komentarai apie “Šiltas ir jaukus buto palėpėje interjeras Bostone”

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *