Interjero dizainas su medžio, baltos ir žalios spalvų akcentais

Japonų firma „Suppose Design Studio” garsėja savo švariais ir paprastais interjerais, kuriuose pagrindiniais apdailos elementais naudoja medieną, baltos spalvą ir augalus. Tai kaip ir visa dekoro paletė. Projektus galėtume apibūdinti, kaip griežto dizaino ir be kompromisų funkcionalumui pavyzdžiais.

Tokio stiliaus erdvės suteikia ramybės būseną, egzistuodamos kaip fonas žmogaus poilsiui ir veiklai. Balta spalva iš tiesų nėra spalva, tai yra spalvos nebuvimas. Daugiasluoksnė medžio faneros plokštė, tai kaip ir tarpinė medžiaga tarp statybinės ir apdailos medžiagos. Augalai – tai gamtos dalis, egzistuojanti namo, buto ar kambario erdvėse. Baltos spalvos savo nespalvotumu, medžio fanera savo neišbaigtumu ir augalai, kurie auga, keičiasi ir tik svečiuojasi namų vidaus aplinkoje, sukuria lengvumo įspūdį. Lengvumo oazė, nuteikianti poilsiui, kūrybai ir veiklai.virtuvės interjeras, medzio apdaila, balta spalva, zali augalai

Kiekvienos patalpos erdvė, detalės vienaip ar kitaip veikia stebėtoją, žmogų. Jos yra „didesnės arba mažesnės” savo emociniu poveikiu už stebėtoją. Nors „mažesnis” yra didis kitu būdu, priblokšdamas savo „efekto nebuvimo” efektu, kas iš kitos pusės ir yra efektas.

Pabandykite. Kai būsite visuomeninėse ar privačiose patalpose, pajausti ar Jūs esate didesnė,-is emociniu požiūriu ar dekoro ir apdailos detalės, baldai. Jūs turėtumėte  pajausti, kaip ir srautą einantį į Jus, ar iš Jūsų. Jei srautas eina iš Jūsų, Jūs papildote interjerą, jei emocinis srautas eina į Jus, aplinka savo detalėmis, visuma papildo Jus.

Ir vienos ir kitos rūšies interjerai yra reikalingi žmogui skirtingais gyvenimo momentais.

medzio apdaila, balta spalva, zali augalai laiptinės interjere

medzio apdaila, balta spalva, zali augalai, laiptai interjere

metaliniai balti laiptai laiptinės interjere

medzio apdaila, baltaspalva, zali augalai, interjeras-eksterjeras

medzio apdaila, balta spalva, zali augalai, vidaus kiemas

home-designing

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *