Rausvai neoniniai prisilietimai buto interjere

Norvegų keramikės Silje Aune Eriksen buto interjeras, tai sapnas ar lengva svajonė. Jei arčiau žemės, – relaksuojanti bei hipnotizuojanti namų aplinka. Svečias ar buto erdvių stebėtojas tik retkarčiais – lipnių juostelių ant sienos, taburetės, rankšluosčio ir kitų detalių rausvu neonu, pažadinamas iš kelionės buto interjero detalėmis sapno. Karštai rausvi neoniniai akcentai, šviečiantys ir spindintys pilkai baltoje aplinkoje, kaip įsižiebusios ar beįsižiebiančios liepsnelės juodose, baltose ar pilkose laužo žarijose.

Daugiau pastudijavus buto erdves ir plokštumas, galime pastebėti, kad rausva spalva turi spalvą kolegę ar beveik kaimynę – purpurinę (magenta) spalvą.

Purpurinė spalva yra paskutinė spalvų spektro spalva. Purpurinė yra sukuriama raudonos spalvos, pražingsniavus visų spalvų ratu ar spektru: oranžine, geltona, žalia, mėlyna, ir iš kitos spalvų rato pusės prisiliečiant violetinei spalvai. Purpurinė spalva – tai kūryba ir saviraiška.. už jos transcedencija. Išėjimas iš spalvų rato,… išėjimas iš gimimų ir mirimų rato..

Bet grįžkime atgal į mūsų realybę. Pavaikštinėkime po butą. Apžiūrėkime buto interjerą, subtilų menininkės sielos išraiškos spalvomis, detalėmis bei aksesuarais kampelį.medinės kolonos gyvenamojo kambario interjere

neoninės juostelės ant sienos

raudona pagalvėlė ant sofos svetainėje

neoninė taburetė virtuvės interjere

Juodas garų surinktuvas virtuvės interjere

Bioenergetiškai (fengšui principai, či energija) įdomi detalių kompozicija žemiau esančioje virtuvės interjero nuotraukoje.

Pirmas įspūdis super didelė šakutė, kabanti ant sienos savo dantukais nukreipta žemyn. Pirmas įspūdis: „Oh, bloga energija..”. Akimirksniu iškyla mintis: kodėl šakutė nukreipta žemyn?.. į ką ji nukreipta?.. į pupeles, į maisto produktus. Filosofinį traktatą galėtume parašyti apie šią interjero detalių susitikimo erdvėje ir plokštumoje vietą. Trumpai, valgymas dvasinei būtybei yra tik veikla, reikalinga pamaitinti kūną, degalais papildyti „automobilį”. Ir tokia yra virtuvės kambario paskirtis.

Ir stebuklingas fengšui gelbėjimosi ratas, – ant šaldytuvo durelių maža šakutė savo dantukais nukreipta jau aukštyn. Šakutė jau subtilesnė, tiksliau tik šakutės paveiksliukas. Grubi materija (maistas) perdirbama ir transformuojama į subtilesnes mintis, idėjas. Ir šioje minties kelionėje rausvai šviečiančios neoninės detalės rodo kryptį. Jūs nenusileisite, nenukrisite žemiau „grindų”. Rausva neoninė taburetė kelia mintį aukštyn, neoninis vien savo spalva rankas džiovinantis rankšluostėlis, ir Jūs matote popierinę šakutę, jau tik šakutės idėją ar konceptą, keliančią či aukštyn.

Rausvas laidas parodo dar vieną momentą. Visa tai „kabo”. Mums atrodo, kad daiktai materialioje visatoje stovi, laikosi stabiliai ant grindų, ant žemės, ant Žemės. Iš tiesų daiktai kabo, bet tai jau Tao ar aukštesnis Fengšui, ir tik žodžiais tai apsakyti sunkoka.

neoninės detalės virtuvės interjere

lentynos valgomojo interjereasotis lentynoje

Teigiamos energijos, či, fengšui medinis paukščiukas.

miegamojo interjeras, arkinis langas

biuras namuose, stalas, juodas šviestuvas, kėdė

dėžutės namų interjere

kabliukai namų interjere

plakatas - būk protingesnis

The Designer Pad

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *