48 m2 buto interjeras paprastai ir elegantiškai

Nedidelio buto interjeras ne kartą patraukė dėmesį internetinėse nuotraukų jūros platybėse. Šiame nedideliame bute savo virtualių kelionių metu jau ne kartą buvau apsilankęs.  Šiandien nusprendžiau pasidalinti kelionės įspūdžiais. Pojūtis šiek tiek keistas. Buto šeimininkų nėra. Vaikštau po butą, apžiūrinėju paveikslus ant sienos svetainės kambaryje. Pakilnoju stalą: stiklinis ar pastikinis? Melsvos spalvos sofa, gana patogi sėdėti, šviesios pagalvėlės. Pilka kušetė, galima prigulti. Šviesus fotelis. Kas matosi pro langus lauke?

Pažvelkime į kitą kambario dalį. Valgomasis. Spinta, lyg seifas. Metalinis pakabinamo šviestuvo gaubtas. Rudos spalvos detalės: šviestuvas miegamąjame, lagaminas ant spintos, medinė lentyna – stalas.48 m2 buto interjeras, svetainė

48 m2 buto interjeras, valgomasis

Langai įdomiame aukštyje tiek vienoje sienoje, tiek kitoje. Panašu, lofto stiliaus butas. Įjunkime televizorių.

48 m2 buto interjeras, svetainė 1

Kažkieno tai nuotrauka virtuvės valgomojo erdvėje. Gal tai šeimos narys? O gal kokia žvaigždė ar reklama? Gal Jūs žinote?

48 m2 buto interjeras, virtuvė valgomasis

Šaltai pilkas garų surinktuvo, šaldytuvo, skalbimo mašinos, viryklės sienelių metalas, net paveikslų rėmeliuose.. baltai pilkos gėlės juodame fone paveiksluose.

48 m2 buto interjeras, virtuvė

Miegamasis – mėlyna spalva lovos užtiesale, pagalvėse, braižyta rausvai ruda spintelė, žali gėlių stiebeliai, šviestuvų pilkas metalas.

48 m2 buto interjeras, miegamasis

Darbo kambarys. Šiame bute suplanuotos lyg ir visos gyvenamos erdvės funkcinės zonos.

48 m2 buto interjeras, darbo kambarys

Lyg ir vonios kambarys už durų.

praviros durys į vonią

Juodai baltos nuotraukos vonios kambaryje.

48 m2 buto interjeras, vonios kambarys

Sudėliokime visas buto išplanavimo daleles į bendrą visumą. Tai bendra erdvė. Virtuvė, valgomasis, svetainė, darbo kambarys, miegamasis – visa tai vienoje bendroje buto erdvėje. Tik viena lengva, permatoma pertvara, padedanti sukurti bute visas pagrindines funkcines zonas. Šeimininkams nesant namuose, apžiūrėjome butą. Ar tai gerai? Šiek tiek jaučiuosi nejaukiai. Kaip Jūs? Pojūtis, lyg atsidarys durys, ir išgirsiu klausimą: „-ką čia veiki?”.

Nuotraukos internete, tai kaip atidarytos kambario, buto ar namo durys, kviečiančios užeiti. Panašu, kad durys buvo paliktos pravertos..

Taip, kad pavadinkime mūsų paivaikščiojimą po butą tik nekaltu nuotykiu. Veiksmu, neturinčiu jokių piktų kėslų, tik susipažinti su elegantiškai ramiu, metališkai vėsiu ir minkštai jaukiu nedideliu butu. 48m2 bendro ploto butą galbūt galima pavadinti nedideliu, nors Lietuvos sąlygomis gal tai gana vidutinio dydžio butas.

48 m2 buto interjeras, bendra erdvė

Digs digs

2 komentarai apie “48 m2 buto interjeras paprastai ir elegantiškai”

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *