Mados dizainerės namai Paryžiuje

Pažvelkime į mados dizainerės Vanessa Bruno namus Paryžiuje. Tai apartamentai 1650 metais statytame name. Vanessa Bruno namus puošia nauji ir seni, Prancūzijos ir Danijos turgeliuose rasti daiktai ir interjero aksesuarai. Bute akivaizdus šiaurietiško ir pietietiško stiliaus miksas, vidaus erdves spalvojant įvairiomis spalvomis ir apgyvendinant jose vintažinius dekoro elementus.

Vanessa Bruno gimė ir užaugo Prancūzijoje. Jos danė motina, 60-aisiais Paryžiuje dirbusi modeliu, dabar gyvena pietinėje Prancūzijoje. Italas tėvas dalyvavo kuriant Emmanuelle Khanh ir Cacharel mados namus. Mada buvo šalia. Tačiau tik po gyvenimo Kanadoje, Vanessa Bruno apsisprendė tapti mados dizainere. 1990-aisiais ji atidarė savo pirmąją parduotuvę Japonijoje. Šiandien Vanessa Bruno parduotuvės yra visame pasaulyje.

Pirmas dalykas, ką ji padarė, nusipirkusi butą Marais rajone, Paryžiuje, tai išgriovė kelias sienas, paversdama virtuvę, prieškambarį ir svetainę vienu didžiuliu kambariu. Bendro kambario erdvę papuošė žemi baldai. Ant lenynėlės matyti nedideli, skirtingi rėmeliai su nuotraukomis ar paveiksliukais taip pat įvairios žvakės ir žvakidės. Dizainerei patinka žvakės, ir kaip ji sako pati: ” – Tai yra tradicija, atkeliavusi iš Danijos, kur žiema gali būti ilga.” Žemų stalelių, sieninių ir lubinių šviestuvų derinys sukuria subtiliai lengvą nuotaiką. Virtuvės grindys yra betonininės, o senos lakuotos medžio grindys yra išsaugotos likusioje buto dalyje. Visur matyti atviros medinės lubų sijos, sienos yra dažytos baltai. Šalia didelio bendro kambario yra miegamasis, TV kambarys ir du vonios kambariai.

Į interjerą galima būtų pažvelgti ir kitu aspektu, tai – vyriško (metalo detalės) mišinys ar derinys su moteriška (švelnios pastelinės spalvos ir ploni audiniai). Ant sienos kabantis, išryškėjantis savo raudona spalva šiuolaikinio meno kūrinys lengvai lyg trečia akis buto erdvėse, dominuoja virš kitų detalių, kiek padraugaudamas su lengvai žalsva sofa. Bendri spalviniai tonai šviesūs, su rožiniais, žaliais ir alyviniais atspalviais. ” – Rausva yra viena iš mano mėgstamiausių spalvų ir ji gali turėti tiek daug skirtingų atspalvių”, – sako menininkė.

Mišri skandinaviška / italų / prancūzų kultūra atsispindi dizainerės pasirinktose spalvose ir bendroje interjero nuotaikoje. Švelnios šiaurės spalvos, šiek tiek stipresni pietiniai atspalviai, ​​ir kaip ji sako, ” – Daugiakultūrė kilmė suteikia man galimybę išreikšti save kitaip.”

Iš tiesų bute yra daug dalykų, į kuriuos galima įsimylėti. Didžiulės ir vyriškai grubios medinės sijos lubose, dideli ir erdvūs langai, senos medinės grindys ir švelnių spalvų moteriški interjero aksesuarai, tai vienur, tai kitur sutinkami namų erdvėse. Namai tikrai turi savo atmosferą!001MBohem_22Bohem_44

Bohem_11Bohem_33
Bohem_66 (1)
www.designattractor.com