Miško tema vaiko interjere

Vaiko kambarys yra išskirtinė erdvė namuose, tad jį įrengiant reikalingas išskirtinis dėmesys ir idėjos. Vaikas savo kambaryje praleidžia nepaprastai daug laiko – čia  žaidžia, mokosi, priima draugus, miega, svajoja.. Tai tarsi namai namuose. Todėl norisi suteikti šiam kambariui ypatingo jaukumo ir žaismingumo.

Kurdami vaiko kambario interjero viziją pirmiausiai išrinkite jam temą. Kurkite kambarį, apie kurį galėtumėte papaskoti savo mažyliui istoriją. Tuomet rinkitės akcentus atspindinčius pasirinktą temą – audinį užuolaidoms, kilimą, sienos lipduką ir kitas interjero detales.

Yra daug įvarių temų, iš kurių pasirinkę vieną sukursite svajonių kambarį savo vaikui. Berniukų mėgstama jūrinė, aviacijos, kelionių, mašinyčių, miško temos, Mergaites pradžiugins ir kambariui pavasario romantikos suteiks žydinčios pievos, drugelių, iškylos gamtoje temos. Ir tai tik keli pavyzdžiai. Pagalvokite kokie prisiminimai iš vaikystės Jums mieliausi, kokie Jūsų vaiko pomėgiai, taip atrasite daugiausiai gerų emocijų keliančią kambario temą.

Visi vaikai mėgsta gyvunėlius – tad miško arba iškylos gamtoje tema neabejotinai būtų puikus pasirinkimas įrengiant tiek mergaitės, tiek berniuko kambarį. Kadangi daugiausiai žaidžiama ant grindų, pirmiausiai išrinkite kilimą ant kurio bus gera žaisti ir svajoti Jūsų mažyliui. Argi ne puiku žaisti ant kilimo, kurio piešinyje kasdien gali atrasti naujus miško gyventojus? Subtilaus dizaino kilimai vaikams su žvėreliais, miško motyvais vaiko kambariui yra Piccoli – vaikų interjero butiko internete asortimente.

Dar vienas akcentas, kuris yra kiekviename kambaryje – užuolaidos. Jei kambaryje yra daug ryškių detalių, jas rinkitės neutralias, tačiau užuolaidos su žaismingu piešiniu taip pat gali būti ir pagrindiniu kambario akcentu. Audiniai vaikams sukurti mielos pasakų knygos iliustracijų motyvais džiugins akį ir juose kasdien atrasite naujus personažus, atspalvius, formas.  E-butike Piccoli rasite vaikiškų audinių kolekcijas Miško draugai mergaitėms ir berniukams, iš kurių pasiūtos užuolaidos, linksmos pagalvėlės, lovatiesė, o gal net improvizuota palapinė suteiks kambariui ypatingo jaukumo ir net šalčiausią ar lietingiausią dieną galėsite surengti smagią iškylą į gamtą… namuose. Jūsų įkvėpimui Piccoli paruošė interjerų galerijas, kuriose rasite puikių idėjų kaip dekoruoti savo vaiko kambarį.

 

Vienspalves sienas galite pagyvinti subtiliu sienos lipduku derančiu prie pasirinktos gamtos temos. „Pasodinkite“ kambaryje medelį kuriame gyvena įvairūs paukšteliai, aplinkui bėgioja zuikiai ir snaudžia ežiukas. Mergaitės kambarį papuoš sienos lipdukas – paukštelių girlianda su smulkiomis gėlytėmis arba pavasariu kvepiantis žydintis medelis. Rinkitės aukštos kokybės sienos lipduką sukuriantį piešinio ant sienos įspūdį, kuris džiugins Jūsų šeimą ne vienus metus. Piccoli pristatomi stilingi sienų lipdukai vaikams iš Prancūzijos pradžiugins ieškančius subtilaus dizaino ir išskirtinės kokybės vaiko kambario interjero dekoro elementų.

Įrengdami vaiko kambarį atsižvelkite ir į tai, kad jo interjeras gražiai įsilietų į bendrą viso namo interjerą ir būtų mielas tiek vaiko, tiek Jūsų akims. Dėmesingai ir nuoširdžiai sukurtame vaiko kambaryje ne vienerius metus mėgausitės geromis emocijomis ir nepamirštamomis akimirkomis praleistomis žaidžiant su savo vaikais.

www.piccoli.lt | vaikų interjero butikas internete. Kurkime Jūsų vaiko svajonių kambarį kartu!

Pagalba ir mūsų patarimai Jums: E. info@piccoli.lt T. 8 614 66552

Taip pat skaitykite apie Piccoli jūrinę temą berniuko / jaunuolio kambaryje.