Architektūrinė interjero detalė, lyg išsilankstęs lėktuvo sparnas buto interjere

Buto interjeras įgyvendintas, rekonstravus tipinį gyvenamojo namo 10 aukšte esantį butą. Namas statytas prieš 45 metus Seule, Pietų Korėjoje. Projekto autoriai – dizaino firma AnLstudio. Projekto idėja – sukurti aplinką, kurioje taikiai sugyventų dvi kiek skirtingos funkcinės erdvės namuose – gyvenamoji erdvė ir namų biuro erdvė.

Biuro namuose erdvę apjungia architektūrinė interjero forma, perbėganti buto sienomis, lubomis. Architektūrinė detalė tampa baltu stalu, forma toliau lankstosi sienomis, lubomis, lyg suglamžytas lėktuvo sparnas. Lankstyta architektūrinė konstrukcija keliauja įėjimo, holo ir namų biuro erdvėse.buto holas, darbo erdvė

buto holas, darbo erdvė1

Siauri apšvietimo vamzdeliai įterpti architektūrinės konstrukcijos lubinėje dalyje.

buto interjeras, konstrukcija ant lubų

Viršutinėje sienų dalyje paliktos baltai dažytos plytos. Senos lubų plokštės taip pat paliktos atviros tik dažytos balta spalva.

buto interjeras, konstrukcija ant lubų, sienos

buto interjeras, konstrukcija ant lubų, spintelės

buto interjeras, stalas, siena, lubos viena konstrukcija

buto interjeras, lubų konstrukcija, šviestuvai

buto vaizdas, 3d vaizdas

 

Atskirdama gyvenamąją zoną nuo darbo zonos, architektūrinė interjero detalė vaikštinėja tik bendroje buto erdvėje, neįsiverždama į gyvenamąją erdvę: virtuvės, miegamąjo, vonios kambarius.

Dezeen

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.