Namo interjeras, daniškai minimaliai ir atvirai

Menininkas ieškojo vietos namui. Gamtos šventovės, kurios grožį norėtusi atkurti ir kuri taptų įkvėpimo šaltiniu. Buvo atrastas senas namas Humlebæk apylinkėse, Danijoje. Kaimo apylinkės, vanduo – puiku! Tai, architektūros ir dizaino studijos Norm suprojektuoto Humlebaek namo priešistorė.
Tiksliau tai namo rekonstrukcija. Senas namas, kuriame gyveno žemdirbiai, turėjo pavirsti moderniu namu – studija. Daug daugiau natūralios šviesos, – tai buvo dar viena projektavimo užduotis. Atvirų plytų sienos, betono grindys ir didžiulė plieninė sija, laikanti pirmojo aukšto perdangą, buvo atspirties taškai kūrybiniam įkvėpimui projekto pradžioje. Tačiau originalios betoninės grindys projekto įgyvendinimo metu buvo pašalintos ir įrengtas grindinis šildymas. Buvo išlietos naujos, grubiai šlifuotos ir lakuotos betoninės grindys. Grindinė šildymo sistema suteikė galimybę pašalinti visus sieninius radiatorius pirmame aukšte ir sukurti švarias, baltai matinio paviršiaus sienas.natūralaus medžio stalas svetainėje

Šiaurietiškai melsvai žalios spalvos paveiksle, primena daniškai santūrų interjerą name.

metalinė sija, du dideli paveikslai virtuvės, svetainės erdvėje

Minimaliai dekoruotos sienos, lubos, grindys, masyvios detalės: baldai, šviestuvai, paveikslai, ne daug, bet sodrios spalvos.

svetainės erdvė, masyvi odinė sofa

Apvalūs trys kabantys šviestuvai, ilga metalinė sija lubose ir medinis stalas, kiek tai primena masyvias, bendros erdvės interjero detales name, aprašytame čia.

trys apvalūs šviestuvai, valgomojo stalasatviro mūro sienos, du kabantys juodi šviestuvaistlas, šviestuvai, langas virtuvėjestalas, trys masyvūs šviestuvaijuodi laiptai į antrą aukštą, medinės sijosmedinės sijos laiptinė, antro aukšto koridoriussijos miegamąjame, balta spalvamasyvi kolona miegamąjame, spalvoti šviestuvai

Norm