Originalios architektūros vila nusklembto kalno papėdėje, Šveicarijoje

Vila kalno papėdėje, Šveicarijos kaimelyje Vals – olandų dizaino ir šveicariškos kokybės derinys. Vila yra netoli garsiųjų Šveicarijos Therme Vals, šalia kurių naujų statinių statyba buvo nepageidautina. Architektai pasiūlė suprojektuoti įėjimą į vilą iš kaiminystėje esančios medinės pašiūrės, į pastatą patenkant požeminiu tuneliu, einančiu po kalnu. Projekto derintojai sutiko, kad ši idėja nors ir „absurdiška“, bet tinkama. Vilos projekto autorių Bjarne Mastenbroek ir Christian Muller SeARCH ir CMA planas buvo pastatą pilnai integruoti į aplinką, visiškai nesugadinant kraštovaizdžio. Pastatas įsikerta į kalną, tapdamas kaip ir nusklembto kalno fasadu. Namas apie 160m2 ploto, stikliniu fasadu atsiveriantis į terasą (60m2). Namas baigtas 2009 m., padedant dideliam kiekiui olandų dizainerių ir dizaino atributų gamintojų. Vidaus erdvės eklektiškos, papuoštos dabartiniais olandų dizaino darbais. Unikalus architektūros, interjero dizaino ir stilistikos derinys. Prabangi vila suteikia ypatingą ramybę ir nesugadintos gamtos vaizdus.

baltas fotelis, pilka sofa, betoninės sienos svetainėjejaponiškas antikvarinis staliukas, baltas fotelis svetainėje

Šviestuvų kompozicija virš medinio stalo betoninių sienų, grindų ir lubų fone.

trys skirtingi šviestuvai virš medinio stalo

Įspūdingos betoninės masės ir plokštumos, juodas garų surinktuvo metalas net skamba.

juodas garo surinktuvas, betoninės sienos virtuvėjebetoninės sienos, lubos miegamąjame, geltona, raudonabetoninės sienos, lubos miegamąjame, medinė sienspintėlaiptai iš senų lentgalių

Turbūt nėra prasmės net kalbėti apie pastato architektūros originalumą.

Apvalus , kaip išskobtas kalvoje namas temstant.

interiormagasinet.hegnar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.