3 modernūs baldai, kurie turėtų būti kiekvieno virtuvėje

Virtuvėje daugelis iš mūsų praleidžiame nemažai laiko ruošdami maistą, valgydami ir tiesiog bendraudami. Todėl labai svarbu, kad šis kambarys būtų patogus ir turėtų visus reikalingiausius baldus. Nusprendėte atnaujinti savo namų virtuvę, o gal ją įsirenginėjate nuo nulio? Tuomet kviečiame sužinoti, kokie trys modernūs baldai turėtų atsidurti kiekvieno virtuvėje.

modernūs baldai, stalas, kėdės

1. Spintelės

Virtuvinės spintelės – vieni svarbiausių virtuvės baldų. Jos leidžia tvarkingai laikyti maisto produktus, virtuvės įrankius ir kitus reikmenis. Išsirinkę tinkamas spinteles, ne tik tvarkingai susidėsite įvairius daiktus, bet ir lengvai juos rasite, kai prireiks. Žinoma, svarbu, kad virtuvės baldai būtų ne tik funkcionalūs, bet ir išvaizdūs. Tad rinkdamiesi virtuvines spinteles būtinai atsižvelkite į savo namų interjerą – naujieji baldai turėtų prie jo derėti.

2. Valgomojo stalas

Dar vienas esminis virtuvės baldas yra stalas. Paprastai šiame kambaryje jis naudojamas tuomet, kai namuose nėra atskiros valgomojo erdvės. Platus asortimentas leidžia rinktis iš skirtingo dydžio bei formos modernių baldų ir taip atrasti sau tinkamiausią variantą. Pavyzdžiui, jei turite daug vietos virtuvės centre, galite įsigyti apvalų stalą, prie kurio laisvai telpa penkios arba šešios kėdės. Jeigu virtuvė nėra itin didelė ir joje nereikia sutalpinti daug žmonių, puikiai tiks stačiakampis stalas su keturiomis kėdėmis. Bet kokiu atveju tinkamai pasirinktas virtuvinis stalas gali tapti smagių jūsų šeimos susitikimų ir dienos įspūdžių pasidalinimo vieta.

3. Kėdės

Na, ir kaipgi stalas be kėdžių? Tai dar viena neatsiejama virtuvės dalis. Kėdžių medžiagą ir spalvą patartina derinti tiek prie stalo, tiek prie bendro kambario įvaizdžio. Tai leis sukurti harmoningai atrodantį interjerą. Ne ką mažiau svarbu atkreipti dėmesį į reikiamą kėdžių skaičių. Jis priklauso nuo šeimos narių skaičiaus ir stalo, prie kurio bus statomos, dydžio. Jei vis dėlto nesate tikri dėl pasirinkimo, visuomet galite pasikonsultuoti su baldų parduotuvės konsultantais.

Naujų virtuvės baldų pasirinkimas gali būti nemenkas iššūkis. Tačiau išsiaiškinus savo poreikius ir norus, viskas gali tapti kur kas paprasčiau. Tikimės, kad šis straipsnis suteikė idėjų, kokiais baldais galėtumėte papildyti savo virtuvę, kad ši būtų stilinga ir funkcionali.