Ornamentais dekoruotos betoninės grindys

Betonines grindis galima pagyvinti ornamentu.

Ornamentas suteiks betono grindims originalumo ir elegancijos.

Dekoras betonines grindis pilnateisio nario teisėmis perkelia į apdailos medžiagų grupę.

Kaip dekoruoti betono grindis? Tai piešiniai ant betono paviršiaus. Aišku, betono paviršius turi būti švarus ir lygus. Asmeniškai mačiau tai atliekant Londone, vienoje iš naujai dekoruojamų kavinių, Oksford gatvėje. Ilgokai žiūrėjau, gana įspūdinga, kaip grubi materija įgauna aukštesnę kokybę. Tiesa, minimalistiniame interjere betono grožis yra betoninio paviršiaus grubume, įamžinančiame savo sustingimo akimirką laike.

Gėliniai ornamentai yra populiarūs šiandien. Taip pat galima pabandyti kvadrato, trikampio ar kitas abstrakčias formas norimam efektui pasiekti. Piešiniui panaudojus šviesios ar tamsios spalvos dažus galima išgauti skirtingą vaizdą.  Panaudokite ornamentuotas betonines grindis savo namuose,  panaikindami stereotipą, kad grindys gali būti tik iš kiliminės dangos, plytelių ar medinės. Panaudodami betonines grindis, turite neribotas galimybes kūrybai.

Interjero fragmentas su piešiniu ant betono grindųBetoninės grindys dekoruotos gėlių ornamentu

Piešinio ant betoninių grindų fragmentas

Neužmirškite apšiltinti betono grindų. Puikiems  rezultatams pasiekti, parinkite baldus ir dizaino aksesuarus, kurie derėtų prie Jūsų grindų ir savo kokybe prisidėtų prie Jūsų vystomos temos, pagal kurią Jūs kuriate savo kambario, buto, namo interjerą.

5 komentarai apie “Ornamentais dekoruotos betoninės grindys”

  1. Sveiki, gal zinote kas daro. labai reikia tokiu betonuotu grindu, Aciu

  2. Namų dizainas

    Negaliu pasakyti, kas konkrečiai užsiima panašiu būdu dekoruoti betono grindis, bet jeigu Jūs parodytumėte nuotraukas, esančias aukščiau esančiame straipsnelyje, vienam, kitam neblogam plytelių klojėjui, manau jis turėtų idėjų kaip tai atlikti.
    Jeigu ornamentas iš lengvai lenktų linijų, tai manau piešinį galima būtų išpjauti ir fleksu (nežinau kaip aparatas lietuviškai vadinasi, nedidelis rankinis deimantinis pjūklas). Betono paviršius turėtų būti gana lygus ir tvirtas, netrupantis lengvai. Aišku, reiktų truputį pasipraktikuoti kur nors kad ir ant rūsio grindų. Galbūt prieš pjaunant ar po grindis reiktų padengti kokiu tai impregnatu, kad tvirčiau surišti betono paviršių.
    Panašų efektą galima būtų išgauti ornamentą išpiešus dažais ir padengus visą paviršių kokiu tai betono impregnatu.
    Jeigu tikrai profesionaliai atlikti tokį piešinį reikėtų kokio tai gal lazerinio aparato, bet jei atsargiai ir kruopščiai pjauti su fleksu, tai nėra labai sudėtingas darbas ir gana greitas.
    Dažais išpiešti piešinį būtų lyg ir lengviau, bet tokiu būdu dekoruotas betonas sukurs jau kitokį efektą ir Jums beveik reikalingas dailininkas arba neblogas dažytojas, jei turėsite gerą trafaretą.
    Tiek vienu, tiek kitu būdu dekoruojant betono grindis kaina manau būtų sutartinė.

  3. Namų dizainas

    Atsakymas į komentarą išsiųstas e-paštu. Sėkmės.

  4. Sveiki, i kokia imone ar asmeni butu galima kreiptis del dekoratyviniu betoniniu grindu name. Paslauga reikalinga Vilniuje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *