Saulėje išblukusios ribos tarp interjero ir eksterjero

Namas Australijoje, kažkur tai netoli vandenyno, puikiai apjungia namo interjero ir eksterjero erdves. Dizaino detalės, pasikartojačios namo viduje ir išorėje, sustiprina vidaus ir išorės tęstinumą vienas kitame. Namas, įnešantis lauką į vidų, ar išnešantis vidų į lauką, dar taip galėtume tai pavadinti.

Pirmo aukšto bendra erdvė susideda iš svetainės, valgomojo ir virtuvės kambarių. Taip pat pirmame aukšte įrengtas namų biuras, svečių miegamasis ir vonios kambarys. Antrame aukšte trys miegamieji kambariai, vonia ir poilsio kambarys.

Pirmo aukšto vidaus erdvė neišlaiko savęs namo ribose ir išsiskleidžia į lauką vidaus kiemo, bambukų sodo ir baseino su japoniško dizaino oaze pavidalu.namas australijoje vidaus kiemasnamas australijoje svetaines, valgomojo interjeras

Gyvenantys ar poilsiaujantys Australijoje puikiai supranta tamsaus medžio privalumus. Visą dieną praleidus akinančios saulės, karščiu alsuojančio balto smėlio draugijoje, vėsus medis tolygus gurkšniui vandens ištroškusiam keliautojui.

Pažiūrėkite į interjerus antroje ir trečioje nuotraukose. Pabandykite įsivaizduoti, kad tamsaus medžio konstrukcijos yra pagrindiniai elementai, apie kuriuos ”sukasi” namo dizainas ir architektūra. „Tai pagrindiniai elementai”. Namo išorinės sienos nebetenka savo lauką ir vidų atskiriančios funkcijos. Tamsaus medžio elementai matomi kitose nuotraukose, taip pat atsikartoja vidaus kiemo dekoratyvinėse konstrukcijose, dekoratyvinėje konstrukcijoje poilsio kambaryje antrame aukšte. Tai ne realios, bet suvokiamos komplekso interjeras plius eksterjeras ribos, namo platesne prasme „sienos”.

Kaip puikiai architektų parinktos interjero ir eksterjero detalės apgavo, teigiama prasme, mūsų protą ir praplėtė suvokiamą namo erdvę. Namo lauko sienos jau vaidina panašų vaidmenį kaip vidaus sienos, atskiriančios kambarius.

svetainės interjeras namas australijoje

virtuvės dizainas namas australijoje poilsio kambarys namas australijojebaldai vidaus kieme namas australijoje
bambukai vidaus kieme namas australijojelauko baseinas namas australijoje

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *