Grafiti dekoras viešbučio kambario interjere

Prancūzų grafiti menininkas Tilt „išgrafitino” vieną pusę viešbučio kambario sienų, lubų, grindų ir visas kitas detales bei baldus, esančius toje kambario pusėje, o kita kambario pusė liko visiškai balta. Aiški linija padalina kambarį į dvi dalis, ir už šios linijos visos detalės ir elementai yra išpiešti grafiti. Taip vadinamas „Panikos kambarys” yra vienas iš šešių kambarių viešbutyje Au Vieux Panier, kuriame kambarius laikas nuo laiko dekoruoja įvairūs menininkai. Apsilankykite viešbučio svetainėje Au Vieux Panier, kitų viešbučio kambarių dekoras taip pat sukelia įdomių minčių ir idėjų.

Šiek tiek informacijos iš paties menininko lūpų: ” – Aš kilęs iš klasikinės Grafity kultūros ir iš pat pradžių pamėgau sienas, traukinius, vartus, stogus. Aš manau grafiti rodo miesto energiją ir tai, kaip kai kurie žmonės nusprendžia pasidžiaugti visuomeniniu „domenu” – valda.

Kai viešbučio savininkas pasiūlė dekoruoti viešbučio kambarį, aš pasakiau, kad manęs nedomina tik dekoracijos atlikimas kambaryje ir, kad aš norėčiau sukurti ką nors tai panašaus į instaliaciją kambaryje.

Aš mąsčiau apie kambarį, kaip apie didžiules drobes, kuriose aš galėčiau kurti kompoziciją ir žaisti su tuščia balta kambario dalimi, pabrėžiančia Chaoso idėją kitoje kambario pusėje.

Tai pat aš norėjau parodyti, kad žmonės gali žavėtis, vertinti bet kokį grafiti, netgi tą paprastą, „bjaurųjį” ir, kad tai yra tik požiūrio reikalas.”

Grafiti viešbučio kambario interjere5

Grafiti viešbučio kambario interjere1

Grafiti viešbučio kambario interjere4

Grafiti viešbučio kambario interjere3

Grafiti viešbučio kambario interjere2

Grafiti viešbučio kambario interjere

Grafiti viešbučio kambario interjere6

Dezeen

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *