Buto interjeras, lyg žalių ir raudonų vynuogių kekės lėkštėje

Dar vienas nedidelis butas, kurio interjero nuotraukos keletą kartų buvo sušmėžavusios interneto erdvėse prieš mano akis. Gražu, kažkas yra, bet kontakto užmegzti nepavyksta. Dar kartą susitinka akys ir interjerų vaizdai nuotraukose. Gerai, parašysime apybraižinį straipsnelį apie 40 m2 buto interjerą..

Apie tai, kad 40 kvadratinių metrų buto interjeras yra puikus pavyzdys, kaip lengvi ir stilingi interjero autoriaus prisilietimai gali papuošti nedidelio gyvenamojo ploto buto erdves.

Apie tai, kad sienas, lubas, langus, duris nudažius baltai, yra vienas iš būdų vizualiai praplėsti erdves.

Apie tai, kad įrengus kuo mažiau sienų ir pertvarų bute ar name, yra dar vienas būdas mažas patalpas paversti vizualiai erdviomis. Trys kabantys šviestuvai ir baras vizualiai atskiria virtuvės erdvę nuo svetainės. Dekoratyvinė matinio stiklo sienutė atskiria miegamąjį nuo kitų buto erdvių, tuo pačiu nesulaikydama šviesos srauto į miegamojo kambarį.

Apie tai, kad bute nėra daug baldų. Tik tiek, kad atlikti pagrindines namuose reikalingas funkcijas. Svetainėje – „trys – viename” staliukai. Virtuvėje įrengtos kelios spintelės, integruota buitinė įranga, baras. Miegamąjame yra didelė drabužinė, dvigulė lova ir keletas lentynų. Vonios kambaryje – dušo kabina, virš skalbimo mašinos įrengtos funkcionalios stiklo lentynos.

Apie tai, kad buto dekoras kuklus ir minimalus. Paveikslų triptikas ant sienos svetainėje – originali buto vizitinė kortelė.

Apie tai, kad pilki ir žalsvai geltoni akcentai pagyvina interjerą.

Dar kartą peržvelgiu nuotraukas. Šį kartą pilka spalva pradeda kiek tai stumti ar tempti į apatiją. Ką daryti, norėjosi parašyti straipsnelį.. bet norisi pozityvių emocijų ir inerjero, sukeliančio teigiamas emocijas..

Puodukas arbatos.. Ir buto interjeras atgyja – spalvų, formų, medžiagų kompozicija buto interjere sukuria.. Staiga pilkos spalvos dekoras ant stiklinės pertvaros, tamsesnė pilka minkšta dalis svetainėje, baltos sienos, lubos bute.. žaliai geltona lempa ant staliuko, baro sienutė virsta rūgščiomis citrinomis, kurios palaipsniui saldėdamos ir, padedant žaliam kilimui, lyg ir virsta saldžiomis, žaliomis vynuogėmis. Violetinė pagalvėlė ant sofos svetainėje, rankšluostis vonioje, tamsiai raudona antklodė miegamąjame ant lovos ir padedant raudonoms gėlėms ant staliuko – virsta raudonai violetinėmis, saldžiomis vynuogėmis.

Akys lyg ir perduoda informaciją protui. Protui trūksta informacijos ir jis pasitelkia į pagalbą skonio receptorius, kurie, daug laiko negaiždami, siunčią „skanų” atsakymą. Skonio receptoriai perskaitė informaciją ir išvertė interjerą spalvas, detales, faktūras į savo skonių kalbą.

lėkštė su vynuogėmis

„Paskanaukite” buto interjero:

40 m2 buto svetainė, trys pilki paveikslai40 m2 buto svetainė, pilka sofa

40 m2 butas, vaizdas iš svetainės, virtuvė, miegamasis
40 m2 buto virtuvė, baras, stiklinė pertvara, skirianti miegamąjį40 m2 buto virtuvė, augaliniais motyvais dekoruota stiklinė pertvara
40 m2 buto miegamasis, vaizdas į svetainę40 m2 buto miegamasis, sienspintė per visą sieną40 m2 buto vonia, stiklinės lentynos virš skalbimo mašinos
40 m2 buto vonia, tualetas, klozetas, veidrodis

Casadiez